Acest site foloseste elemente de tip cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor.

Asociatia Nationala de Ingrijire Paliativa - Colaborarea este esenta dezvoltarii

Ingrijirea paliativa de baza prin medicii de familie

Un proiect de educatie, cercetare si advocacy al HOSPICE Casa Sperantei, co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa. Coordonator: Conf. Dr. Daniela Mosoiu

Durata: 1.05.2013- 31.07.2016

TRAINING IP BAZA


Medic de familie: curs teoretic (24 h); curs online (20 h); practica clinica (2 zile); experienta clinica. Medic-mentor/formator . Asistent medical: 36 h.

GHIDUL IP BAZA


Este dedicat medicilor de familie ce vor dori in viitor sa se implice in oferirea ingrijirii paliative de baza. Acest ghid este util si pentru alti medici care au in ingrijire pacienti cu boli cronice progresive cat si pentru rezidenti si studenti, care ar trebui sa-si insuseasca din timpul facultatii notiunile de baza de ingrijiri paliative.

Comanda ghidul pdf

MEDICI DE FAMILIE IP


In prezent in Romania exista 328 medici de familie care pot acorda ingrijire paliativa de baza pacientilor pe care ii au in ingrijire.


Educatia pentru durere a medicilor de familie din NE Romaniei (Physicians' Education for Pain in NE Romania PEPNER)

Un proiect educational al UMF “Gr.T.Popa” Iasi, finantat de IASAP (International Association for the Study of Pain). Coordonator: Conf. Dr. Vladimir Poroch.

Durata: 31.07.2016 - 31.07.2017


TRAINING DURERE

pentru 100 medici de familie: tratamentul durerii la pacientii cu cancer, principiile ingrijirii paliative.

GHID DURERE

va fi disponibil in format electonic si printat

Comanda ghidul pdf