Acest site foloseste elemente de tip cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor.

Asociatia Nationala de Ingrijire Paliativa - Colaborarea este esenta dezvoltarii

Resurse

Studii Paliative

Programe de educatie si publicatii de ingrijiri paliative pentru profesionisti:

  • Atestat pentru medici
  • Cursuri online pentru medici
  • Specializare pentru asistenti medicali
  • Program modular aprofundat pentru asistenti medicali
  • Program modular aprofundat pentru echipa multidisciplinara (psihologi, asistenti sociali, terapeuti si consilieri spirituali/ preoti/ clerici)
  • Master pentru licentiati (ex. psihologi, asistenti sociali, consilieri spirituali/ preoti/ clerici, medici, asistenti medicali, etc)
infopaliatie

Materiale pentru informarea si educatia pentru autoingrijire a celui care se confrunta direct cu boala dar si a celor care formeaza reteaua sociala de suport a bolnavului (familia, comunitatea, profesionistii din sanatate): brosuri si materiale video pe teme de ingrijire (simptome, medicatie, nutritie, masaj-mobilizare,igiena), comunicare si asistenta sociala.

Paliatia

Revista de îngrijiri paliative publică articole şi ştiri privind îngrijirea paliativă

Paliatia

6 brosuri, un manual de „Managementul voluntarilor din serviciile de ingrijire paliativa”, „Jurnalul de voluntar” și acces la reteaua coordonatorilor de voluntari- ușurează munca de mobilizare și motivare a voluntarilor care pot ajuta pacienții și implicit profesioniștii din paliație.