Conducere

Conducere 2019-01-22T13:07:54+00:00

CONDUCEREA ASOCIATIEI

  • Adunarea Generala (jumatate plus unul din membrii titulari: 45 membrii titulari in ianuarie 2019; minim o intalnire/an- la conferinta nationala anuala)
  • Consiliul National (13 membrii alesi pe o perioada de 3 ani; minim doua intalniri/an)

Consiliul National octombrie 2017- octombrie 2020

  • președinte- Prof. Mălina Dumitrescu (Brașov)
  • vicepreședinte- Conf. Dr. Vladimir Poroch (Iași)
  • secretar știintific- Dr. Ariana Roșiu (Alba); Dr. Mircea Șerpe (Arad)
  • membrii- Conf. Dr. Daniela Moșoiu (Brașov); As. Univ. Dr. Sorina Pop (Cluj); As. Med. Dr. Nicoleta Mitrea (Brașov); SL Dr. Laurențiu Simion (București); Psih. Mihaela Dumitrache (Bacău); Dr. Codruța Comșa (București); As. Med. Mihaiela Stanciu (Dâmbovița); Dr. Vrânceanu Anca (Iași); Dr. Angelica Lascu (Constanța).

FOTO De la stânga la dreapta, rândul de jos: Conf. Dr. Daniela Moșoiu, As. Med. Dr. Nicoleta Mitrea; Dr. Ariana Roșiu; Prof. Mălina Dumitrescu; As. Med. Mihaiela Stanciu; Dr. Codruța Comșa. Rândul de sus: Dr. Mircea Șerpe; SL Dr. Laurențiu Simion; Conf. Dr. Vladimir Poroch.

Presedintele asociatiei octombrie 2013- octombrie 2021

MALINA DUMITRESCU (malina.dumitrescu@hospice.ro)

Este persoana-resursa cu cea mai vasta experienta in istoria ingrijirii paliative in Romania, despre care ii place sa spuna ca ” face ca finalul vietii sa devina un apus stralucitor“. Este in echipa HOSPICE Casa Sperantei- primul furnizor de ingrijiri paliative din tara, inca de la infiintare (1992) si a ocupat multi ani functia de director executiv al fundatiei. Pastreaza legatura cu autoritatile din sistemul de sanatate si furnizorii de ingrijiri paliative fiind implicata in cercetare, advocacy si educatie in ingrijire paliativa. Este consultant in atragerea de fonduri prin scrierea de proiecte. Preda in cadrul Academiei Europene de Ingrijiri Paliative (EUPCA).

Are diploma de formator si master in ingrijiri paliative. Este de formatie filolog, cu diploma de traducator in limba engleza.

Este membru fondator in Asociatia Nationala de Ingrijiri Paliative si coordoneaza editarea periodica a Buletinului ANIP, iar din 2006  a Catalogului furnizorilor de ingrijiri paliative din Romania. A fost desemnata presedinte la adunarea generala a asociatiei din data de 25 octombrie 2013 si apoi realeasa in octombrie 2017.